POVESTEA NIKEI

Am defilat pe podiumurile Italiei purtând creațiile multor designeri italieni.

A fost o perioadă experimentală, care m-a format, devenind ceea ce sunt acum.

Am învățat și am preluat idei din Milano, de care mă folosesc
în cariera mea!
Provin dintr-o familie cu o puternică educație spirituală de la care am învățat să apreciez viața mai mult, rădăcinile mele și practic, tot ceea ce este frumos.

Am descoperit că-mi place să risc, să mă arunc în necunoscut și am devenit mult mai încrezătoare în forțele mele. Așa că am decis să deschid un atelier cu circuit închis în Constanța.

Eleganța și rafinamentul – noua noastră tradiție!

La Școala de Design Vestimentar am descoperit că am talent și am învățat că desăvârșirea se obține printr-o bogată activitate de creație, punându-se accent pe detalii.
Brandul Nikei mă face să învăț totul din mers, să mă acomodez cu cerințele și să iau provocările ca atare. Și pentru că nu de fiecare dată îți iese din prima, nu am renunțat ci am învățat să am răbdare, să comunic mai mult și să creez câte o poveste pentru fiecare costum.

ALINA NIKEI

„Când pasiunea este o joacă, cusăturile se transformă într-o adevărată artă.”

Am început cu prima mea colecție de fuste în primavara 2017 care a avut un mare succes! Au urmat comenzi și cu ele o ușoară teamă că nu o să fac față. Dar am învățat să mă dedic fiecărei comenzi în parte și să realizez produsele cu mare drag!

Prin brandul Nikei îmi doresc să transmit mai departe tradițiile noastre, insuflate de la părinți și bunici, însă pentru a face asta a trebuit să le readaptez și să le dau o înviorare.

Iubesc tradiția și misterioasele povești pe care le descopăr în fiecare curiozitate. Iubesc să descopăr lucruri minunate cu valoare sentimentală. Am ales să reinterpretez portul tradițional, să îi dau o nouă tentă de modern și casual, pentru că iubesc frumosul și energia lucrurilor vintage.

Cred cu tărie că este important să nu pierdem rădăcinile prețioase ce ne învață cum să iubim și să apreciem tot ce înseamnă frumos.

Materialele pe care le folosim sunt atent alese de către mine: mătase, voal, satin, tulle, organza, catifea, bumbac, tafta, brocart, jacquard, stofa, danteluțe, broderie, perle de cultură – în toate pun câte un strop de dragoste, pentru că iubesc ceea ce fac!

Colecțiile mele nu se opresc doar la portul tradițional. Printre articolele ce îmi poartă semnatura se numără și rochiile de seară și cele pentru evenimente!

Media
TOP
×